Confinaments

Xavier Bolao -fotògraf-

Go to content

Confinaments

Xavier Bolao -fotògraf- Barcelona
Publicat per xavier bolao en Arxiu · 3 Maig 2020
Tags: confinamientoarquitectura urbana
Portem ja unes setmanes en que "confinament" és la paraula més sentida i utilitzada.
Han proliferat moltes imatges relacionades amb aquest concepte, i a tots ens hagués agradat poder sortir per fer unes fotografies del nostre entorn i de la nostra ciutat en aquesta situació tan diferent de la habitual.
Veient algunes de les imatges que aquests dies proliferen, he pogut comprovar que moltes d'elles, tot i ser actuals, son completament atemporals i, de fet, es podrien correspondre amb molts moments passats i suposo que també futurs.
Per intentar superar la frustració de no poder sortir a fer fotos, m'he dedicat a furgar en els meus arxius i fruit d'aquesta recerca us ofereixo una recopilació de fotografies que, sota el paraigua del concepte "confinament", crec que ofereixen diverses i diferents aspectes d'aquesta accepció.
En alguns casos es podria entendre com un confinament en defensa a ultrança de l'habitatge, en altres pretenc demostrar que l'aïllament i soledat que veiem aquests dies a les urbs la podem trobar en múltiples moments i llocs, alguna imatge simbòlica i, finalment el confinament anímic fruit de l'amuntegament i de les deshumanitzades arquitectures anodines i repetitives.







0
COMENTARIS

Política de Privacidad
Back to content