Establiments emblemàtics de Barcelona

Xavier Bolao -fotògraf-

Go to content

Establiments emblemàtics de Barcelona

Xavier Bolao -fotògraf- Barcelona
Publicat per xavier bolao en Barcelona - Botigues · 10 Juny 2017
Ja havia penjat a la web d'imatges de Barcelona un recull d'algunes botigues que per la seva antiguitat o especials característiques es poden considerar com "emblemàtiques" de la ciutat.
Darrerament, i per desgràcia, moltes d'aquestes botigues han hagut de tancar víctimes de la pressió immobiliària a la que estan sotmesos els locals ubicats en zones turístiques. Les botigues de tota la vida no poden assumir els preus de lloguer que paguen les grans marques o cadenes comercials. Actualment el paisatge comercial de les grans ciutats europees tendeix a ser monotemàtic, i podem trobar les mateixes botigues amb la mateixa aparença a qualsevol ciutat.
Per aquest motiu i per tal de recordar alguns d'aquests comerços, he rescatat del meu arxiu noves imatges d'establiments que han format part durant molts anys del paisatge urbà de Barcelona. Alguns encara sobreviuen i d'altres ja han desaparegut...





 
Presento les imatges en format de foto-llibre digital i dividit en 6 capítols: alimentació, hosteleria i restauració, moda i complements, farmàcies, utensilis i decoració, cultura i lleure. Dins de cadascun d'aquests capítols hi trobareu el nom dels diferents establiments, clicant sobre el nom podeu accedir directament a les imatges de l'establiment concret.









0
COMENTARIS

Política de Privacidad
Back to content